Skladištenje

Skladištenje: Jednostavnije sa DEUS PORT

Vi imate robu, mi imamo skladišne kapacitete. Bez obzira na kojim lokacijama u Srbiji ili BiH funkcioniše Vaš biznis DEUS PORT ima preko 20.000 m2 visokokvalitetnog skladišnog prostora na raspolaganju. Fleksibilna rešenja od kratkoročnog privremenog smeštaja robe do potpunog autsorsinga skladišne logistike možemo ponuditi model koji najviše odgovara Vašim potrebama.

Temeljnom analizom Vaših poslovnih procesa, naš tim za Vas kreira rešenja koja će vam pomoći da uštedite vreme i novac i fokusirate se na svoju osnovnu delatnost.

Vaše skladišne operacije u modernim logističkim kapacitetima DEUS PORT su onolikog obima koliki je zahtev Vašeg posla. Smanjite fiksne troškove i eliminišite neproduktivna prazna stanja, jer Vi plaćate samo onu površinu koju stvarno koristite. Pošto se Vaši skladišni kapaciteti  mogu klasifikovati u pravo vreme, prevazilazite sezonska kolebanja elegantno i ekonomično. 

Warehouse

DEUS PORT preuzima za Vas i kompletnu logistiku u čitavom skladištu. To podrazumeva narudžbine, vođenje skladišta i skladištenje, obradu narudžbina sa komisioniranjem, pakovanje i otpremu robe. Našim brzim i racionalnim logističkim tokovima možete smanjiti zalihe na skladištu i tako poboljšati svoju likvidnost i to sve uz punu kontrolu. Korišćenjem naših IT-sistema Vi ste u svako doba gospodar skladišta i distribucije. Zahvaljujući tome, možete da se koncentrišete na svoj glavni posao. 

 

Korak više - usluge dodate vrednosti u skladištu

Etikete, kontrola robe, pakovanje: postoji niz elemenata koji čine skladišnu logistiku pored klasičnog prijema i izdavanja robe.Tražite li pouzdanog partnera koji može pružiti usluge dodate vrednosti u skladištu? DEUS PORT je tu da odgovori Vašim zahtevima.

 

Primeri usluga dodate vrednosti:

  • Piking
  • Pakovanje
  • Formiranje multipaka
  • Price tags / Etiketiranje/ Barkodiranje
  • Kontrola kvaliteta
  • Upravljanje reklamacijama
  • Recikliranje

Warehouse Office and Paper Products